Cautare

2525 de rezultate pentru "teodor irimus consultant asigurari ing" (3.81 secunde)
Proiectata de ing Anghel Saligny, cladirea aflata la intersectia strazii Atelierelor cu Bulevardul Ferdinand, a fost ridicatra in perioada interbelica de omul de afaceri elen Dalas.
O carte care nu trebuie sa va lipseasca din biblioteca este Lumea misterioasa a pietrelor scumpe scrisa de Dr.ing. ... Si ing.
Ing. Stefan Manea a fost director al Combinatului Chimic Giurgiu intre anii 1976 -1987, multi dintre fostii sai angajati avand numai cuvinte de lauda la adresa acestuia.
Bancile ING Bank Romania si Raiffeisen Bank au fost amendate de Autoritatea Nationala de Supraveghere din cauza ca datele cu caracter personal ale clientilor acestora au fost divulgate.
Ing Cristescu Vasile, pe B.
Autoarea lucreaza de doua decenii in acest domeniu fiind formator in specialitatea gastrotehnie, membru in juriul unor importante competitii nationale sau internationale, autoare de lucrari de specialitate, consultant. ... Va prezentam, de exemplu, opinia dr.ing.
M-am gandit sa aplic, am discutat cu un consultant din Cluj, care mi-a facut proiectul rapid, pentru ca mai era o saptamana pana la termenul-limita. ... incercati sa accesati fonduri europene si aveti grija ce consultant va alegeti, pentru ca unul priceput va poate ajuta si la implementarea proiectului!".
Daniela Berbece, consultant Luxury Travel” Perfect Tour; ... Georgiana Stavrositu, hairstylist Stagio Style si Ernesta Fota, beauty consultant Clarisonic.
De atunci a continuat sa lucreze in calitate de consultant tehnic pentru producatorii de divertisment si si-a publicat romanul The Cryptos Conundrum, un thriller SF de conspiratie politica, despre ascunderea de catre CIA a prabusirii unui OZN la Roswell. ... Stephen Bassett este un activist si consultant politic.
"Demisia l-ar ajuta sa-si spele imaginea" Dan Andronic, consultant politic, spune ca o demisie l-ar ajuta pe premier sa-si spele imaginea mult prea sifonata.
As putea sa fiu consultant politic pentru televiziuni, am de gand sa ma intorc la catedra", a declarat Adrian Nastase, la iesirea din inchisoare.
„Suntem in faza in care vom avea, in termen de o saptamana, un consultant financiar si un consultant juridic. Am discutat despre proiect cu Primaria Generala a Municipiului Bucuresti, pentru ca doar cu primaria puteam sa derulam proiectul Esplanada, iar o echipa mixta discuta si negociaza.
CSFB este obisnuit sa lucreze pe piata romaneasca, a fost consultant si la Petrom, si la Distrigazuri, ca urmare nu vad o problema in a negocia“, a spus Seres.
"Vom alege un consultant international sau care se afla in consortiu cu o entitate internationala. ... Consultant, administrator si proprietari varstnici Guvernul a luat anul trecut decizia infiintarii acestui Fond, cu toata opozitia asociatiilor care reprezinta interesele fostilor proprietari.
Persoanele fizice care au calitatea de consultant fiscal, pentru a deveni membri ai CCF, vor solicita inregistrarea in registrul consultantilor fiscali si al societatilor de consultanta fiscala prin depunerea unui dosar care va cuprinde:
"Pretul la apartamentele vechi e mare pentru ceea ce ofera si probabil ca existand aceasta varianta de apartamente in imobile noi in urmatorii 1, 2 ani va exista un declin la aceste preturi", a declarat Victoria Linca, consultant pentru piata imobiliara.
Ministerul va angaja in acest sens un consultant care va alege un model de lege existent in alte tari europene, care sa se potriveasca cel mai bine pentru tara noastra.
Potrivit directorului general al Combinatului, Augustine Kochuparampil, a fost angajat un consultant de renume, care de trei luni a demarat un program in acest scop. ... Am angajat firma Irka, un consultant de renume, care se focalizeaza pe stabilirea cauzelor care conduc la acest comportament.
Odata cu infiintarea Camerei Consultantilor Fiscali si preluarea de catre aceasta a tuturor drepturilor si obligatiilor Ministerului Economiei si Finantelor cu privire la activitatea de organizare si exercitare a activitatii de consultant fiscal, Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR) nu a intarziat sa-si exprime nemultumirea fata de aceasta hotarire, invocand mai multe aspecte procedurale si de fond.
Cu toate ca Kiwi Finance nu are, deocamdata, incheiate protocoale de colaborare (de la care primeste un venit) decat cu 13 banci, comisionul fiecarui consultant al sau este platit indiferent de banca unde clientul sau a incheiat contractul de creditare, adica si in situatia in care respectiva banca nu plateste (pentru ca nu are contract de colaborare) firmei Kiwi Finance onorariul pentru serviciul prestat de a-i aduce noi clienti.
google-analytics.com